پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1404/02/25

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده از برگزاری جلسه توجیهی جهت اجرای طرح خطرسنجی ادرات در لنده خبر داد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده از برگزاری جلسه توجیهی جهت اجرای طرح خطرسنجی ادرات در لنده خبر داد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهندس امراله خانی گفت: در دو دهه ی اخیر به علت گسترش زندگی ‌های شهرنشینی و صنعتی شدن جوامع که موجب تغییر سبک زندگی، الگوی تغذیه ای ناسالم، مصرف دخانیات و الکل شده،  الگوی بیماری ها از بیماری های واگیر به بیماریهای غیرواگیر تغییر پیداکرده است.


وی با بیان اینکه از هفته جاری همه  ادارات لنده مطابق برنامه زمانبندی خطرسنجی خواهد شد گفت: خطرسنجی جمعیت بالای 30 سال لنده هم به زودی آغاز  می شود و آزمایش های قند خون، چربی خون و سنجش فشارخون، وزن و BMI، به صورت رایگان توسط بهورزان و مراقبین سلامت  انجام و سپس در سامانه سیب ثبت می شوند.


وی تصریح کرد: 76 درصد بار بیماری ها در کشورهای در حال توسعه از جمله ایران مربوط به بیماری های غیرواگیر بوده، بر همین اساس سازمان جهانی بهداشت کنترل این بیماری ‌ها و عوامل زمینه‌ ساز آنها را به عنوان هدف اصلی برای کاهش 25 درصدی مرگ و میر ناشی از بیماری‌ های غیرواگیر تا سال 2025، تعیین کرده است.


مهندس خانی افزود: هدف از اجرای این طرح پیشگیری و کنترل  4 عامل خطر(کم تحرکی، تغذیه ناسالم، دخانیات و مصرف الکل) برای کاهش 25 درصد مرگ و میر و بار ناشی از 4 بیماری سرطان، دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای مزمن تنفسی تا سال 2025 است.


مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده اظهار داشت: بر اساس این طرح که هدف اصلی از اجرای آن، خطرسنجی عوامل خطر بیماریها، سنجش وضعیت سلامت مردم و پیشگیری از ابتلا به بیماری است، برنامه های نادرست غذایی و شیوه های غلط زندگی برای مبارزه با این بیماری ها بررسی می شود.


Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4


به گزارش وب دا، شهرستان لنده حدود 23 هزار جمعیت و 9 هزار نفر افراد بالای 30 سال دارد.